Get the look

Promo

Multe femei isi doresc sa obtina un look natural dar in acelasi timp putin sofisticat, pentru a le evidentia trasaturile si a le face sa se simta placute si cochete. JOKO Make-Up va propune un look natural, usor de obtinut prin folosirea urmatoarelor produse:

Pe tenul curatit si hidratat in prealabil se aplica fondul de ten preferat prin miscari de tapotare. Se estompeaza cearcanele si micile imperfectiuni ale tenului cu un anticearcan lichid sau solid, potrivit nuantei tenului.

Pentru evidentierea pometilor si a conturului fetei se aplica pudra minerala iluminatoare cu ulei de argan, macadamia si jojoba in nuanta potrivita tenului, urmata de fardul de obraz cu minerale si ulei de argan. Prin miscari stanga dreapta ale pensulei, fardul de obraz se aplica sub portiunea pe care am aplicat pudra minerala iluminatoare, amesecandu-se subtil cu aceasta.

Pentru machiajul ochilor alegem o paleta de farduri in trei culori cu care aplicam nuantele deschise in coltul interior si sub sprancele iar nuanta inchisa in coltul extern, pentru formarea umbrelor si sub linia conjunctiva, pentru a da intensitate privirii. In functie de preferinte, se poate acentua acest machiaj prin folosirea creionului dermatograf mecanic si a rimelului Pump Your Lashes, disponibil in nuanta maro sau negru.

Buzele vor fi accentuate cu nuante subtile de roz, prin aplicarea rujului classic hidratant cu unt de shea.

Acest machiaj natural si fresh este foarte usor de obtinut si prin urmarea pasilor corespunzatori vei avea parte de un look de revista.